De klus is klaar, of...

In Elst hadden we na aankoop een bouwplan voor tenminste negen maanden flink sloop- en kluswerk. Dat zouden we in Kortenhoef anders doen. Een beetje schilderen en opknappen, maar niet meer zo'n grote klus. Onze vrienden keken ons al meewarig aan bij dit voornemen en zelf moesten we na een paar dagen ook wel lachen.

We hebben ons namelijk niet echt aan onze belofte gehouden. We sloopten de douche en kwamen van het een in het ander. De badkamer werd ontmanteld, de stuclaag van de buitenmuur hakten we los, balken werden doorgezaagd en uiteindelijk leek dat schattige boerderijtje een eersteklas bouwval. Komt dat nog wel goed? 

Inmiddels is het bijna september en wonen we sinds een paar dagen in het hoofdhuis. We hebben nog steeds geen badkamer, maar de keuken, woonkamer en slaapkamers zien er al top uit, ondanks dat er komende maand nog een achterpui wordt vernieuwd.

Op het terrein is het inmiddels ook een stuk rustiger. De busjes van de schilders en overige werklui zijn vertrokken en het huis voelt steeds meer van ons. Wat inmiddels helemaal klaar is, is ons gastenverblijf. We hebben zelfs een prachtig delfsblauw naambordje aan de gevel hangen. 

Ons verblijf is klaar
voor de eerste gasten

Wat een leuke klus was het om het verblijf helemaal naar ons zin te maken. En al zeggen we het zelf: het is echt mooi geworden. Zo mooi zelfs, dat we er bijna zelf willen gaan wonen. 
Nu is het tijd voor de puntjes op de i op de website. Op het moment dat ik dit type, zijn die laatste puntjes wat weerbarstig. Dus als jullie nog een foutje zien op deze website, laat het ons gerust weten! Maar hoe dan ook: er kan geboekt worden. Wij staan klaar voor onze eerste gasten. Tot snel, Marten en Antoinette 

Comfortabel gastenverblijf bij het water met luxe badkamer en volledig ingerichte keuken en beschutte privé tuin voor een vakantie of een paar dagen heerlijk vertoeven.CONTACT
KortVertoef

Moleneind 2
1241 NE Kortenhoef
06-30722522
welkom@kortvertoef.nl