Privacyverklaring

2-4 personen
bed zonder breakfast
lekkernij bij aankomst

Bij het water
Rustige omgeving

Kinderbedje op aanvraag

Restaurants op loopafstand

Fietsen en kano beschikbaar

Speciale wens? We denken graag mee!

Zekerheid voor alles!
Graag informeren wij u duidelijk over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. In deze privacyverklaring leest u duidelijk wat wij met uw gegevens doen, hoe wij ze bewaren en beveiligen.

Uw gegevens worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld
Wanneer u bij ons komt overnachten vragen wij een aantal gegevens van u. Deze gegevens gebruiken wij om de boeking definitief te maken en om contact met u op te kunnen nemen over of u tweepersoons of enkele dekbedden wenst of mocht er iets anders zijn. Maar ook eventueel om u via de nieuwsbrief op de hoogte te brengen van o.a. nieuwe ontwikkelingen.

Over welke persoonsgegevens gaat het precies?
Wij noteren uw naam, telefoonnummer, adres, geboortedatum, emailadres en bsn nummer. Deze gegevens noteren wij in ons systeem.

Waarom worden deze persoonsgegevens bij u opgevraagd?
Zonder deze gegevens kunnen we geen definitieve boeking maken. De gegevens hebben we nodig om bijvoorbeeld een factuur te sturen bij te laat annuleren. Of als u schade brengt aan ons gastenverblijf tijdens uw verblijf zonder dit te melden.
Tevens willen wij u graag op de hoogte houden over de verschillende ontwikkelingen van gastenverblijf KortVertoef. Dit vermelden wij bij voorkeur via een nieuwsbrief. Alle informatie die u met ons deelt, worden zorgvuldig opgeslagen.

Wat gebeurt er niet met uw gegevens?
Uw gegevens worden niet verkocht aan anderen. Ze worden ook niet gebruikt om uitgebreide bezoekersprofielen samen te stellen, noch voor besluitvorming op basis van geautomatiseerde verwerkingen (dat wil zeggen, door computerprogramma’s of -systemen zonder tussenkomst van een mens).

Worden uw gegevens met derden gedeeld?
Ja, uitsluitend als dat noodzakelijk is vanwege een wettelijke verplichting of een gerechtvaardigd belang zoals redelijke bedrijfsuitoefening:

Bank, vanwege de verwerking van betalingen
Accountant, vanwege inzage in facturen met adresgegevens
Webbouwer, ondanks dat er geen klantgegevens aan te pas komen
Content Manager, ondanks dat er geen klantgegevens aan te pas komen
Gemeente Kortenhoef
Met deze ‘verwerkers’ wordt een verwerkersovereenkomsten gesloten.

Wat gebeurt er als u op de website kijkt?
Technische en functionele cookies worden gebruikt om onze website naar behoren te laten werken en het gebruiksgemak te garanderen. Aangezien er geen gebruik gemaakt worden van Google Analytics zullen algemene bezoekgegevens, waaronder het IP-adres, niet worden opgeslagen.

Cookies – laat ze voor u werken
Een cookie is een klein en eenvoudig tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan een website wordt opgeslagen op je computer of mobiele apparaat. Via de instellingen van uw internetbrowser kunt u zich afmelden voor cookies (niet meer opslaan), alle eerder opgeslagen informatie verwijderen, en een melding laten geven bij verzending van een cookie. Let er wel even op dat sommige websites minder goed kunnen functioneren wanneer u alle cookies uitschakelt. 

Google Analytics
Wanneer een website gebruik maakt van Google Analytics, dan worden bezoek- en klikgedrag op de website geanalyseerd. Die informatie wordt door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten en verwerkt in rapporten over het functioneren van de website. Op de websites van Google en Google Analytics treft u hun privacy beleid met meer informatie.

Echter doordat gastenverblijf KortVertoef geen gebruik maakt van Google Analytics, worden er ook geen gegevens bewaard van uw bezoek op onze website.

Uw gegevens zijn goed beveiligd
De bescherming van uw gegevens nemen wij serieus. Uw gegevens worden niet online opgeslagen (‘in the cloud’), onze computer is met passende en doelmatige technische maatregelen beveiligd. Omdat het op de website mogelijk is persoonsgegevens vanuit u met ons wordt uitgewisseld, is de website uitgerust met een HTTPS-verbinding (met SSL-certificaat) en DNSSEC, het beveiligings certificaat waarmee je zeker weet dat de website extra veilig met uw gegevens omgaat.

Hoe lang blijven uw gegevens bewaard?
Niet langer dan nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Concreet: de gegevens van gasten die in het verleden geweest zijn worden niet langer bewaard dan twee jaar na afloop van de laatste overnachting.
Er is een uitzondering: net zoals elke ondernemer zijn wij wettelijk verplicht de administratie, inclusief facturen met adresgegevens, zeven jaar te bewaren.

Klopt er iets niet, wilt u uw gegevens inkijken of laten verwijderen?
Neem contact op en wij maken het voor u in orde. Dit doen wij uiterlijk binnen twee werkdagen. Mocht er aanleiding toe zijn, dan kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens en/of een klacht indienen bij de Nederlandse Autoriteit Persoonsgegevens.

Reserveren

Ons gastenverblijf is een oase van rust en ontspanning in elk jaargetijde. Je kunt bij ons reserveren voor minimaal drie nachten. We serveren geen ontbijt, maar zorgen wel voor wat lekkers bij aankomst. Op de aankomstdag verwelkomen we je graag vanaf 14.00 uur. Op de vertrekdag zwaaien we je voor 11.00 uur graag uit. Je kunt eenvoudig via deze website online reserveren. Bij reservering betaal je 50% van het huurbedrag. Het restant betaal je twee weken voor aankomst. We vragen €100 borg die we uiterlijk een week na vertrek retourneren als ons verblijf in goede orde is verlaten. Heb je speciale wensen of vragen? Bel gerust naar 06-20836907 of mail naar welkom@kortvertoef.nl.

Comfortabel gastenverblijf bij het water met luxe badkamer en volledig ingerichte keuken en beschutte privé tuin voor een vakantie of een paar dagen heerlijk vertoeven.

Ontvang 1x per seizoen de nieuwsbrief 
Aanmelden
Contact