Tarieven en informatie

Ons gastenverblijf is in elk seizoen een aanrader. De minimale duur van een verblijf bij ons is drie nachten en je kunt uiteraard zo lang blijven als je wilt. Ons verblijf is heerlijk vertoeven voor twee personen. Omdat we in de woonkamer beschikken over een luxe Innovation slaapbank kan het aantal gasten simpel uitgebreid worden tot vier. Op aanvraag is er ook een kinderbedje beschikbaar. 

Op de eerste dag van je verblijf bij ons ben je welkom  vanaf 14.00 uur. Uitchecken kan op de vertrekdag tot 11.00 uur. 

Bij reservering betaal je 50% van het huurbedrag. Twee weken voor aankomst betaal je het restant. We vragen €100 borg. De betaling dient voorafgaand aan het verblijf volledig door ons te zijn ontvangen. Voor meer informatie verwijzen we naar onze Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring

Tarieven vanaf 1 januari 2023:

Periode 1 januari - 31 december

€ 450,- per drie nachten* 
€ 543,- per weekend* 
€ 600,- per midweek (vier nachten)*
€ 1.025,- per week (zeven nachten)


We rekenen een supplement van € 75,-  per persoon per periode bij een verblijf met meer dan 2 personen. Kinderen onder drie jaar zijn gratis. 

*Het drie nachtentarief geldt voor alle weekdagen, exclusief het weekend. Onze midweek loopt van maandag tot vrijdag.
 Ons weekend(tarief) start vrijdag 14.00 uur en eindigt maandag 11.00 uur. 

2-4 personen
bed zonder breakfast
lekkernij bij aankomst
Bij het water
Rustige omgeving
Kinderbedje op aanvraag
Restaurants op loopafstand
Fietsen en kano beschikbaar
Speciale wens? We denken graag mee!

Reserveren

Ons gastenverblijf is een oase van rust en ontspanning in elk jaargetijde. Je kunt bij ons reserveren voor minimaal drie nachten. We serveren geen ontbijt, maar zorgen wel voor wat lekkers bij aankomst. Op de aankomstdag verwelkomen we je graag vanaf 14.00 uur. Op de vertrekdag zwaaien we je voor 11.00 uur graag uit. Je kunt eenvoudig via deze website online reserveren. Bij reservering betaal je 50% van het huurbedrag. Het restant betaal je twee weken voor aankomst. We vragen €100 borg die we uiterlijk een week na vertrek retourneren als ons verblijf in goede orde is verlaten. Heb je speciale wensen of vragen? Bel gerust naar 06-30722522 of mail naar welkom@kortvertoef.nl.

Comfortabel gastenverblijf bij het water met luxe badkamer en volledig ingerichte keuken en beschutte privé tuin voor een vakantie of een paar dagen heerlijk vertoeven.CONTACT
KortVertoef

Moleneind 2
1241 NE Kortenhoef
06-30722522
welkom@kortvertoef.nl