Vergaderruimte

KortVertoef biedt niet alleen een heerlijk gastenverblijf, ook voor vergaderingen ben je bij ons van harte welkom.
In ons boothuis, direct aan het water, is het inspirerend vergaderen. De ruimte is geschikt voor 8 personen. Standaard is een flipover, beamer, projectiescherm en geluidsversterking aanwezig. En natuurlijk is er gratis Wifi. De ruimte is voorzien van airconditioning en bij mooi weer kunnen de openslaande deuren naar het terras open. 

Compleet arrangement
We verwelkomen onze vergadergasten  met een lekkernij bij de koffie en/of thee. Fruit en water staat altijd klaar. De ruimte is per dagdeel te huur en op aanvraag verzorgen we een lunch of borrel in samenwerking met ons buurrestaurant Docks. De lunch kan gebruikt worden in de vergaderruimte, bij mooi weer op ons terras aan het water of in het restaurant van Docks. 

Vergadertarief en mogelijkheden
Onze vergaderruimte aan het water is te huur voor €200 per dagdeel (excl. b.t.w.). Inbegrepen zijn koffie, thee, water, Wifi en het gebruik van flipover, stiften, beamer en projectiescherm.

Wil je de vergadering combineren met een activiteit op het water? Dat kan ook! In de naastgelegen jachthavens zijn diverse sloepjes en kano's te huur. Wij assisteren graag bij de organisatie van uw vergaderdag en het vertier na afloop. 

KortVertoef biedt inspirerend vergaderen aan het water

Vergaderen in alle rust en toch centraal gelegen, vlakbij uitvalswegen, Hilversum, Utrecht en Amsterdam? Dan is KortVertoef dé plek om te zijn. Voor inlichtingen over beschikbaarheid en reserveringen mail je naar welkom@kortvertoef.nl of bel je naar 06-3072 2522.

max. 8 personen
gratis WiFi

lekkernij bij aankomst

flipover, beamer, projectiescherm standaard aanwezig

Verschillende arrangementen mogelijk. We denken graag mee.

Lunch en borrelplank mogelijk. Bij mooi weer op het terras aan het water

Rustige omgeving
aan het water

boothuur mogelijk voor waterplezier na afloop van vergadering

Reserveren

Nog niet gevonden op onze website wat je zocht? Speciale wensen om jouw verblijf bij ons extra bijzonder te maken? Laat het ons weten. We denken graag mee. 

Marten & Antoinette
KortVertoef
Moleneind 2
1241 NE Kortenhoef

06-20836907
welkom@kortvertoef.nl
Volg je ons al op Facebook en Instagram?
Een vraag? Stel deze gerust online

Comfortabel gastenverblijf bij het water met luxe badkamer en volledig ingerichte keuken en beschutte privé tuin voor een vakantie of een paar dagen heerlijk vertoeven.CONTACT
KortVertoef

Moleneind 2
1241 NE Kortenhoef
06-30722522
welkom@kortvertoef.nl