En de winnaar is...

Wat een gave start hebben wij mogen maken met ons gastenverblijf. Tijdens ons officiële openingsweekend mochten we gelijk onze eerste gasten verwelkomen. En het was ook nog eens prachtig weer. Onze welkomstplank met lekkere hapjes stond te pronken op de eettafel en de taartjes waren nog goed gelukt ook. Dat de gasten het heerlijk hebben gehad, bewezen de lovende woorden in ons gastenboek. Marten en ik deden een dansje van plezier.
 
Niet lang daarna kregen we een nieuwe boeking en de volgende dag zelfs twee kort achter elkaar. Ook de mooie beoordelingen op social media stimuleren ons enthousiasme. Tussen de bedrijven door bak ik me gek aan kleine taartjes en poetst Marten in onze lommerrijke tuin de laatste puntjes op de i nog eens extra op.

We hebben nu ook twee fietsen kant en klaar voor een heerlijk fietstochtje langs de Vecht. Onze last-minute gasten van vorige week konden er gelijk van profiteren. Ze hebben heerlijk gefietst en de mooie dorpen Vreeland, Nigtevecht en Nieuwersluis ontdekt.

'Een paar dagen hier lijkt op twee weken vakantie. Heerlijk!' 

 
Ondertussen dwaalde de video – gemaakt door Vleeming Visuals – over het internet. En werd er flink geliked en gedeeld op diverse social media kanalen vanwege onze winactie. Wat hebben veel mensen meegedaan. Enorm bedankt! Maar wie is nu de uiteindelijke winnaar? We deden alle namen in een grote vaas en onze jonge pup mocht er een kaartje uithappen. Dat ging natuurlijk niet helemaal zonder brokken, dus het filmpje is helaas mislukt. Maar het briefje plukten we net op tijd uit de bek van onze baldadige Rodesian pup. De naam van de gelukkige winnaar is inmiddels ontcijferd. Judith van Pel – a.k.a. Biebmiepje nodigen we graag uit om een nachtje in KortVertoef te vertoeven. Een nachtje voor twee met een heerlijk ontbijtje als besluit. Wanneer komen jullie?     

Comfortabel gastenverblijf bij het water met luxe badkamer en volledig ingerichte keuken en beschutte privé tuin voor een vakantie of een paar dagen heerlijk vertoeven.CONTACT
KortVertoef

Moleneind 2
1241 NE Kortenhoef
06-30722522
welkom@kortvertoef.nl