Veelzijdig genieten

Wil jij een bijzonder plekje bezoeken, waar niet iedereen komt en je beslist mooie herinneringen maakt? Een plekje waar je ter land en op het water, in elk seizoen, volop kunt genieten?
Ontdek KortVertoef en vier het leven!

2-4 personen
gratis WiFi

lekkernij bij aankomst

gastenverblijf
volledig ingerichte keuken en badkamer

slaapkamer met tweepersoons bed plus luxe slaapbank (voor 2 pers.) in woonkamer

Bij het water, restaurants binnen handbereik

Rustige omgeving
privé tuin

Fietsen en kano's beschikbaar
Sloep- en solexhuur

In beeld

Omgeving

Kortenhoef is onderdeel van de Vechtstreek. Deze streek is bekend om zijn prachtige landgoederen, kastelen, buitenhuizen, tuinen, theekoepels en andere restanten uit de Gouden Eeuw. Via de vele fiets- en wandelpaden is dit moois te bekijken. Ons gastenverblijf ligt bij de Wijde Blik, een rustige plas tussen het Hilversums kanaal, de Vecht en de Loosdrechtseplassen. Vanaf onze aanlegsteiger ben je binnen een paar kano-minuten op de plas. Op de Wijde Blik is het heerlijk varen en zeilen. 

Op het land

Je moet hier net even met je muis vlak boven de butten 'zweven', dan zie je dit kader tevoorschijn komen en kan je je tekst plaatsen

Een content titel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

Bekijken

Op het water

De Wijde Blik biedt voor iedere watersporter het summum. Heerlijk zeilen op de grootste van de Vechtplassen of lekker toeren met een sloepje en de Vecht is maar een sluisje weg. Voor kanoërs zijn er wonderschone routes in het beschermde natuurgebied van de Kortenhoefse Plassen.

Reserveren

Met een ondertitel

Ons gastenverblijf is een oase van rust en ontspanning in elk jaargetijde. Je kunt bij ons reserveren voor minimaal drie nachten. We serveren geen ontbijt, maar zorgen wel voor wat lekkers bij aankomst. Op de aankomstdag verwelkomen we je graag vanaf 14.00 uur. Op de vertrekdag zwaaien we je voor 11.00 uur graag uit. Je kunt eenvoudig via deze website online reserveren. Heb je speciale wensen of vragen? Bel gerust naar 06-20836907 of mail naar welkom@kortvertoef.nl.

Bekijken
We hebben Nederland op haar mooist gezien :-)

Comfortabel gastenverblijf bij het water met luxe badkamer en volledig ingerichte keuken en beschutte privé tuin voor een vakantie of een paar dagen heerlijk vertoeven.CONTACT
KortVertoef

Moleneind 2
1241 NE Kortenhoef
06-30722522
welkom@kortvertoef.nl