"Slapen bij gastenverblijf KortVertoef"Op reis met Lies

Wij hebben het geluk dat we tijdens de Corona-crisis toch nog op fijne plekjes mogen slapen. Nu staat gastenverblijf KortVertoef op het lijstje. Aan de Loosdrechtse plassen in Kortenhoef aan de rand van de provincie Utrecht en Noord-Holland. Een gastenverblijf dat alles heeft wat je je maar kunt wensen en waar je kunt genieten van rust, gastvrijheid en een prachtige omgeving. 

Wanneer wij aankomen bij het gastenverblijf (wat goed te vinden is) krijgen we meteen een beetje een vakantiegevoel. Dat gevoel wordt versterkt wanneer we kennismaken met Marten en Antoinette. Ze laten ons de plek zien, vertellen wat over de omgeving en leggen alles uit wat nodig is. Binnen staat een plank vol lekkernijen voor ons klaar, er staat lasagne in de koelkast (speciaal gemaakt door Antoinette) en ook voor de volgende ochtend staat er een heerlijk ontbijt klaar. Daarnaast mogen wij al vroeg in de ochtend inchecken en hoeven we de volgende dag niet meteen weg waardoor we optimaal van onze tijd kunnen genieten. Fantastisch!

Gastvrijheid ten top
Marten en Antoinette schrijven op hun eigen website het volgende.“Midden in de lommerrijke tuin van Marten en Antoinette staat KortVertoef. Een idyllisch gastenverblijf bij de Wijde Blik, de grootste van de Vechtplassen. De voormalige pinkenstal doet dienst als het gastenverblijf. De eenjarige koeien hebben plaatsgemaakt voor een gezellig onderkomen waar je heerlijk kunt relaxen en echt tot rust komt. Hier ervaar je het gefluit van de vogels en het gekwetter van de eenden.

Lees een boek in een ligstoel in de schaduw van de bomen of drink een wijntje op de steiger. In de naastgelegen jachthaven huur je een sloep voor een ontspannen tochtje over de Vecht en de plas of je pakt onze kano voor een lekkere tocht tussen de waterlelies en de gele plomp. Natuurlijk is lekker luieren op een van de eilandjes op de Wijde Blik ook aan te bevelen. Ons gastenverblijf is ruim, met beneden het woongedeelte en op de bovenverdieping het slaapvertrek met uitzicht op het water. De keuken is knus en volledig uitgerust met potten en pannen en een goed fornuis. Het is zalig ontbijten aan de keukentafel terwijl je geniet van de ochtendzon door de openslaande deuren. Zelf serveren we geen ontbijt, maar zorgen natuurlijk wel bij aankomst voor een lekkernij voor de eerste avond en ochtend van je verblijf.”

Loosdrechtse plassen
Helaas zijn de weergoden ons niet zo gunstig gezind. Het regent veel maar dat mag natuurlijk de pret niet drukken. Op dag één maken we een mooie wandeling richting de Loosdrechtse plassen. Alleen al de weg er naar toe fascineert ons. Van idyllische huizen tot prachtige villa’s. De één nog mooier dan de ander maar allemaal hebben ze gemeen dat ze geweldig uitzicht hebben op het water. Het gevoel van vakantie hangt hier continu om je heen. De mensen zijn vriendelijk en ook bij de Loosdrechtse plassen is het fantastisch genieten. Je kunt er in de omgeving mountainbiken, wandelen, skeeleren en vooral heel erg genieten van de mooie uitzichten. Kom je lekker opgeladen thuis.  
het voelt echt even als vakantie
Voor ons voelt twee dagen bij KortVertoef echt even als vakantie. We zijn helemaal zen en uitgerust, hebben gekookt, spelletjes gespeeld, heel veel gelezen en vooral heel erg van het huisje genoten. Bij KortVertoef klopt het allemaal. Van de ontbijtbordjes tot de handdoeken en van het heerlijke linnen dekbedovertrek tot de fantastische hapjes. Wij zijn heel erg benieuwd naar hoe het in de zomer en het voorjaar hier is dus willen zeker nog eens terugkeren. Tot die tijd kun jij genieten van deze heerlijke plek….

Comfortabel gastenverblijf bij het water met luxe badkamer en volledig ingerichte keuken en beschutte privé tuin voor een vakantie of een paar dagen heerlijk vertoeven.CONTACT
KortVertoef

Moleneind 2
1241 NE Kortenhoef
06-30722522
welkom@kortvertoef.nl